Dit artikel hoort bij: Koppelvlak Kompas van Logius

Medewerkers

Logius-medewerkers in overleg

Wat betekenen onze kernwaarden voor onszelf en wat zijn onze beloftes aan elkaar?

Onze beloftes:

‘We denken vanuit één Logius en zijn er voor elkaar’

‘We geven elkaar de ruimte om te groeien’

Betrouwbaar

Binnen Logius werken we veel en intensief samen. Daarom houden we elkaar goed op de hoogte. We staan voor wat we doen en nemen daar verantwoordelijkheid voor. We hebben een professionele open cultuur, waarbij feedback geven, de juiste vragen stellen en naar elkaar luisteren in onze manier van werken verweven zit.

‘We geven elkaar de juiste informatie en vertellen hoe het gaat’

Vakkundig

Omdat we een centrale rol binnen de digitale overheid hebben, willen we de beste mensen binnenhalen en houden. Bij ons vind je passie voor de digitale overheid en mag je ruimte verwachten om jezelf door te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om de juiste kennis en kunde in huis te hebben en dit met elkaar te delen.

In eenvoud

We maken het voor elkaar zo eenvoudig mogelijk om ons werk goed uit te voeren. Elkaar tijdig betrekken, heldere afspraken en duidelijke lijnen zijn hierbij randvoorwaardelijk. Complexe materie leggen we goed uit. We zijn ons altijd bewust voor wie we het doen.
 

Lees hieronder ervaringen uit de praktijk

Thomas, medewerker bij Logius

Thomas

"Het resultaat van ons werk is direct zichtbaar en draagt bij aan de digitalisering van de overheid en 'BV Nederland'. Elke dag is anders en kent mooie uitdagingen. Hier wordt het niet snel saai."

Loek, medewerker bij Logius

Loek

"Samen met een enthousiast team gaan we voor een optimale digitale dienstverlening voor heel Nederland, dat vind ik het mooie aan mijn werk!"